Γρηγόρης Πετράκος – Πάμε μαζί / Νέο τραγούδι

Written by on 02/10/2020

Ο Γρηγόρης Πετράκος εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Sonar Music και την follow up με ένα υπέροχο μελωδικό τραγούδι που συγκινεί απ το πρώτο άκουσμα.

Ο ίδιος δηλώνει :
“Σκοπός της τέχνης είναι η θεραπεία του ωραίου και άρα σκοπός του καλλιτέχνη είναι η έκφραση του ωραίου.
Στόχος μου είναι μέσα από τον ήχο του σήμερα να συναντώ αυτό που βρίσκεται έξω απ το χρόνο. Να διαδηλώνω τη μοναδικότητα και την ελευθερία μου μέσα από το σεβασμό στους νόμους της μουσικής που είναι η αρμονία, η μελωδία κι ο ποιητικός λόγος.
Με τη νέα μου συνεργασία εγκαινιάζω και μια νέα περίοδο με την επιθυμία να γεμίσω τη ζωή μου και τη δική σας με όμορφα τραγούδια.
Σας παραδίδω το πρώτο.
“Πάμε μαζί”.


Reader's opinions
 1. Irene Psilinakis   On   12/09/2023 at 10:55

  Γεια σου Γρηγόρη, υπέροχο το τραγούδι και το μοίρασα σήμερα στο φβ. Απ¨οσα έχω δει απο τα βίντεο σου σύμφωνο γιατί είσαι τοποθετημένος στην Αλήθεια στην Αγάπη και στο Φως. Πιστεύω είσαι μέσα στην Στρατιά του Φωτός που τώρα εμφανίζεται. Θα ήθελα να σου στείλω το σημερινό μύνημα που είναι μετάφραση και τροποποίηση κειμένου ενός συμπαριότη που ανοίκει στην Ουράνεια Πολιτεία του Θεού. ¨
  Δεν ξέρω αν θα χωρέσει αλλά σου το στέλνω. Λέγομαι Ειρήνη Ψιλινάκη. Το email μου είναι:
  psilishalom@gmail.com

  ✍🏼Η Ελευθερία μας απειλείαι από Ιδεολογικοί βάρβαροι οι οποίοι κατεδαφίζουν τις πύλες της Ελευθερίας ζητώντας να καταστρέψουν ό,τι καλό επάνω στο οποίο είμαστε θεμελιωμένοι. Αν κερδίσουν, η αναρχία γρήγορα θα αντικαταστήσει τον Νόμο. Τά παιδιά και εγγόνια μας θα αναγκαστούν να ζήσουν σε ένα ολοκληρωτικό εφιάλτη. Οι ευλογίες που γεννήθηκαν από μια ‘ρυθμησμένη Ελευθερία’ όχι μόνο θα ξεχαστούν αλλά δεν θα ξανά γίνουν γνωστές. Ο τρόπος ζωής δεν θα είναι περισσότερο από μια θολή ανάμνηση.
  Είμαστε οι τελευταία γραμμή άμυνας. Σαν πολίτες που νοιάζονται έχουμε χρέος να δραστοποιηθούμε και να κάνουμε το καθήκον μας~ να ακολουθήσουμε τα βήματα των ιδρυτών αποφασισμένοι να αυτό-αμυνθούμε.
  Μη πέσεις έξω. Είσαι ο ήρωας αυτής της ιστορίας. Η ακόλουθη φιλοσοφία και δράση είναι η απάντηση για το τι θα σώσει την χώρα μας.
  Γνωρίζουμε όλοι ότι η χώρα μας υπέστει ένα γερό ταρακούνημα τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν μόνο ο κορονοιός, αλλά και τα αποτελέσματα των εκλογών. Ήταν σαν να θανατώθηκαν τα όνειρα μας για διαφορετικούς λόγους, καθώς ένας άκρο-αριστερός ( για μας ακροδεξιός) πολιτικός, μασκαρεμένος ως μετριοπαθή που κτίζει γέφυρες, έγινε πρόεδρος και κατέλαβε την πιο υψηλή θέση εξουσίας.
  Οι δυσμενές συνέπειες των εκλογών επηρέασε την καθημερινότητα μας σε απελπιστικό βαθμό. Ένα πράγμα που έμαθα από τα 12 χρόνια που υπηρετώ στο στρατό είναι, ότι οι αρχηγοί ποτέ δεν πρέπει να λειτουργούν από τα συναισθήματα τους. Ειδικά όταν αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητα εμπόδια και αδύνατες καταστάσεις.
  Ναι, είναι υγειής να επεξεργαστείς την απώλεια συναισθηματικά, και έχω επιτρέψει στον εαυτόν μου να θρηνήσω τα αποτελέσματα των εκλογών. Αλλά αφού αυτή η περίοδο τελείωσε, προσπάθησα να δω πως θα μπορούσα να “ διασχίσουμε την αβεβαιότητα και να υπέρ νικήσουμε.”
  Έχουμε χρέος να απαρνηθούμε την συμβουλή της απελπισίας, να πολεμήσουμε την απογοήτευση και να βρούμε την κατάλληλη συνταγή για να εξασφαλίσουμε μια ‘ρυθμησμένη ελευθερία’ για τους απογόνους μας.
  Η αρχή της απάντησης είναι αυτή. Είναι καιρός να ονειρευόμαστε ηρωϊκά για να εκπληρωθεί το θεϊκό πεπρωμένο της χώρας μας.
  Ο Αριστοτέλης συνόψισε την μεγαλωσύνη της πολιτικής ως την ικανότητα να μεταφράσει την σοφία σε δράση υπέρ του δημοσίου καλού.
  Υπάρχουν ήρωες και σήμερα, και συνεχίζουν να ονειρεύουν ηρωϊκά όνειρα.
  Η κουλτούρα των ελίτ, πολλά από τα συλλογικά μέσα, και άλλα αριστερά φατρία δημιουργούν δύσκολες καταστάσεις και ύστερα χρησιμοποιούν τακτικές εκφοβισμού, για να μας κάνουν να αποσυνδεθούμε και να σωπάσουμε. Με το bullying τους θέλουν να μας κάνουν να αισθανόμαστε πως το ηρωϊκό είναι ανέφικτο, μόνο για λίγους, είναι δύσκολα να το κατανοήσουμε και πολύ ολιγότερο να το ζήσουμε καθημερινά. Αλλά, συμπατριώτη, μη εκδίδεσαι σε αυτές τις σκέψεις ή αισθήματα. Είναι ψέμματα.
  Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα έχει απόλυτρωθεί από σκοτεινές ημέρες πριν και μπορεί να ξανασυμβεί. Έχουμε όλοι είναι ρόλο να παίξουμε. Ένα κρίσιμο και ουσιώδεις ρόλο.
  Ας συνεχίσουμε όλοι να ονειρευόμαστε ηρωϊκά όνειρα. Αυτό είναι ένα ουσιώδη φιλοσοφικό θεμέλιο για να σώσουμε την Ελλάδα. Ας απευθυνθούμε στο κάλεσμα μας ως υπεύθυνοι πολίτες καθώς εξερευνούμε γιατί ζούμε σε μια κρίσιμη στιγμή στον χρόνο για την
  διάσωση της Ελευθερίας.
  🙏🏼🇬🇷Πατέρα, καθώς κοιτάζουμε το μέλλον μας, γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα μπορεί και θα σωθεί.
  Εγείρεις μια γενεά από πατριώτες μαχητές που είναι αποφασισμένοι να ξαναχτίσουν αυτή την γη σύμφωνα με τους δικούς Σου σκοπούς.
  Προσευχόμαστε να κατεβάσεις ηγέτες που είναι διεφθαρμένοι και να αναβάσεις δικούς Σου ανθρώπους με Φόβο Θεού, ακεραιότητα, ευσέβεια και σοφία.
  Αποκάλυψε το κακό. Κατέβασε το. Αποσύνδεσε το. Και σπάσε τις επιθέσεις εναντίον αυτών που αδίκως καταδιώκονται. Χάρισε σε αυτούς που τους υπερασπίζουν σοφία και προμήθεια.
  🙏🏼❣️➕Στο Άγιο Όνομα του Ιησού, Αμήν.
  🗣️🇬🇷Διακηρύττουμε ότι εκκατομύριοι Έλληνες ξυπνούν στην πραγματική τους κατάσταση και παίρνουν τη θέση τους στην Ανοικοδόμηση και στην Αποκατάσταση της Ελλάδας❗️
  (Τροποποιημένη εκδοχή του κειμένου του William J, Osten καθώς το παρουσιάζει ο Dutch Sheets στο ‘The Patriot’s Field Manual’ )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


[There are no radio stations in the database]