«Σκιά Στη Γη»: Ενα ξεχωριστό τραγούδι απο τον Γιώργο Σαμπάνη.

Written by on 14/01/2018

Η νέα χρονιά έρχεται με μία ιδιαίτερη συνεργασία για καλό σκοπό. O Γιώργος Σαμπάνης υποστηρίζει μία πολύ σημαντική δράση για τους τετράποδους φίλους μας.

Ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφορεί ένα ξεχωριστό τραγούδι με ιδιαίτερο σκοπό, προβάλλοντας τις ευαισθησίες του ως άνθρωπος και καλλιτέχνης.

Είναι αναμφισβήτητα ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής – τραγουδοποιός της γενιάς του. Έχει κατακλύσει τα ραδιόφωνα με τις προσωπικές επιτυχίες του που συναρπάζουν, αλλά και με τα τραγούδια που υπογράφει συνθετικά για τρίτα ονόματα, ουσιαστικά στηρίζοντας ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής μουσικής.

 

Αυτή τη φορά, ο αγαπημένος Γιώργος Σαμπάνης έρχεται με ένα τραγούδι διαφορετικό από όσα έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, με το οποίο θα επικοινωνήσει, θα υποστηρίξει και θα διαδώσει το έργο της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε).

Η Ε.Δ.Κ.Ε. είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο. Η ίδρυσή του αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μίας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων. Έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

Επιπροσθέτως, το σωματείο στοχεύει και στην ενίσχυση του φιλοζωικού αισθήματος, ευελπιστώντας ότι θα πάψουν τα αδέσποτα ζώα να θεωρούνται «πληγή» και θα αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

Το τραγούδι που ερμηνεύει και συνθέτει ο Γιώργος Σαμπάνης φέρει τον τίτλο «Σκιά Στη Γη». Τους στίχους υπογράφει η καταξιωμένη ποιήτρια – στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη, μόνιμος συνοδοιπόρος του τραγουδιστή τα τελευταία χρόνια. Την ενορχήστρωση φροντίζει ένας ακόμη στενός συνεργάτης του Γιώργου Σαμπάνη, ο εξαιρετικός Χρήστος Σούμκα.

Όλα τα έσοδα του τραγουδιού θα διατεθούν στην Ε.Δ.Κ.Ε. από την Cobalt Music, από την οποία και κυκλοφορεί.

«Αφιερωμένο σ’ αυτούς που ξέρουν από τέτοιες μοναδικές σχέσεις, αλλά και σ’ αυτούς που έχουν την ψυχή να μάθουν», γράφει η στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη.

Όλοι οι εθελοντές της Ε.Δ.Κ.Ε. εργάζονται αμισθί. Η συμβολή σας για να συνεχίσει το έργο της είναι σημαντικότατη και απαραίτητη. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.edke.gr και να μάθετε πώς μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια στην προσφορά ενός καλύτερου μέλλον στα αδέσποτα της χώρας μας.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


[There are no radio stations in the database]