Ο Mark Angelo διασκευάζει το “Sing” των Travis

Written by on 19/02/2019

Ο Mark F. Angelo, είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος μουσικός παραγωγός που από πολύ νωρίς ξεχώρισε στην καριέρα του, κερδίζοντας το 2011 το βραβείο MTV BEST GREEK ACT με την μεγάλη επιτυχία “Far From Everything” σε συνεργασία με τη Shaya στα φωνητικά.

Την ίδια χρονιά, κάνει την έναρξη της συναυλίας του David Guetta σε ένα Οpen-Αir Show στο Montenegro, ενώ ένα χρόνο μετά η επιτυχία με τίτλο “Καλώς σας Βρήκα” με ερμηνευτή το Γιώργο Μαζωνάκη και μουσική του Mark F. Angelo, ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια YouTube views και έφτασε στην κορυφή των ραδιοφωνικών Charts!
Το 2016 έγραψε το μουσικό θέμα για την επιτυχημένη σειρά του Ant1 Κύπρου “Mamma Mia”, ενώ το 2017 χαρίζει 3 επιτυχίες στην αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου, με την οποία παρουσιάστηκαν live στο Amita Motion Festival 2017.

Στα επόμενα χρόνια ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες μεταξύ των οποίων ξεχώρισε ιδιαίτερα το single ”Till The Sun Comes Up” με πάνω από 3,5 εκατομμύρια Spotify Streams.
Αυτή τη φορά διασκευάζει την αγαπημένη επιτυχία των Travis “Sing“. Συνδυάζοντας υπέροχα γυναικεία φωνητικά με Deep House στοιχεία, ο MARK. F. ANGELO φαίνεται να δημιουργεί μια εκ νέου επιτυχία που θα αγαπηθεί πολύ. To “Sing”, βρίσκεται στο άλμπουμ των Travis “The Invisible Band” που κυκλοφόρησε το 2001 και παρέμεινε επί 4 εβδομάδες στην κορυφή του UK Album Chart. Το “Sing” ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του άλμπουμ, φτάνοντας στο No. 3 του UK Singles Chart και κάνοντας είσοδο στα top10 πολλών χωρών σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 15 Φεβρουαρίου σε Ελλάδα και Κύπρο και ταυτόχρονα σε πολλές χώρες του κόσμου: Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Ρωσία, Πολωνία, Σκανδιναβία, Ισραήλ κ.ά, και μάλιστα από πολύ σημαντικά Labels όπως SONY, WARNER, MAGIC/UNIVERSAL κ.λ.π.

Ακούστε το!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


[There are no radio stations in the database]