Η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζει το video clip της επόμενης επιτυχίας της, που θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο και πολυαναμενόμενο δίσκο της.

Η «Number One» τραγουδίστριας της ελληνικής δισκογραφίας επανεμφανίζεται με καινούριο ολοκαίνουριο άλμπουμ μετά το «Τι Ώρα Θα Βγούμε;» του 2013 και με μεγαλύτερη διάθεση από ποτέ, υπόσχεται να φέρει το «Ουράνιο Τόξο» στις ζωές μας.

Ο νέος δίσκος της Έλενας Παπαρίζου φέρει το γενικό τίτλο «Ουράνιο Τόξο» και κυκλοφορεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal, περιέχοντας 21 τραγούδια συνολικά.

Το απολαυστικό άλμπουμ είναι χωρισμένο σε τρία τμήματα. Η πρώτη ενότητα αφορά μία σειρά από ολοκαίνουρια τραγούδια μαζί με το ψηφιακό EP «Summer Extended 2017». Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένος σε διαχρονικά τραγούδια, όπου ξεχωρίζει η συνύπαρξη της Έλενας Παπαρίζου με τη σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου σε μία καινούρια εκτέλεση του κλασικού «Άσε Με Να Φύγω». Στο τρίτο σκέλος υπάρχουν προηγούμενες κυκλοφορίες και διάφορα remixes.

Αυτήν την περίοδο, η Έλενα Παπαρίζου σαγηνεύει με την κορυφαία επιτυχία «Αν Με Δεις Να Κλαίω» με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου, η οποία έχει εκτιναχθεί στο Νο2 του επίσημου Airplay Chart και έχει γίνει αποδέκτης περισσότερων από 12,5 εκατομμυρίων προβολών.

H Ελληνίδα pop ντίβα αναμένεται να παραδώσει τα ηνία σε ένα από τα νέα τραγούδια του επερχόμενου άλμπουμ, το «Έτσι Κι Έτσι», με την υπογραφή του Δημήτρη Ξυπολιά στη μουσική και στίχους. To video clip του single έχει οπτικοποιηθεί υπό την καθοδήγηση του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Τα 21 τραγούδια του νέου CD «Ουράνιο Τόξο»

1. Συνεπείς
2. Ουράνιο Τόξο featuring Faith Erhe
3. Haide (Greek Version)
4. Αν Με Δεις Να Κλαίω featuring Αναστάσιος Ράμμος
5. Screen Test
6. Έτσι Κι Έτσι
7. Τώρα Ή Ποτέ (Ora O Mai Piú) ντουέτο με την Τάμτα
8. Παλιά μου αγάπη featuring Mark Angelo
9. Αγκάλιασέ Με
10. Everlasting Love featuring Gabriel Russel

Part 2 – Revisited

11. Άσε με να φύγω – ντουέτο με την κυρία Αλέκα Κανελλίδου
12. Πόσο Λυπάμαι
13. Crazy Girl με τους Swingin’ Cats
14. Το Κορίτσι Του Μάη (Venus) acapella ηχογράφηση με το 8tetto
15. Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη (Piano Version)

Part 3 – Bonus Tracks

16. Όταν Άγγελοι Κλαίνε (Angel)
17. Μισή Καρδιά
18. Fiesta
19. Haide (Phoebus Remix / Greek) featuring Kemist
20. Haide (English Version)
21. Μισή Καρδιά (DJ Pantelis Remix)