ΣΑΒΒΑΤΟ

International Top 20

10:00ΣΑΒΒΑΤΟ

10:00ΣΑΒΒΑΤΟ

Για δύο ώρες ο Κώστας Σιτόπουλος με το Ξένο Top 20 του MediaInspector

Learn more

14:00ΣΑΒΒΑΤΟ

Ο Κωνσταντίνος Μιτζιθρόπουλος είναι από τους σημαντικότερους djs παραγωγούς της νέας γενιάς με εξαιρετική μουσική αντίληψη και γνώσεις σε τεχνικά θέματα που καθιστούν τον νεαρό παραγωγό έναν από τους πλέον ταλαντούχους και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στις δημιουργίες του που κοσμούν σε εβδομαδιαία βάση μερικούς από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα και ομογένεια!

Learn more

PlayTime Radio Show

16:00ΣΑΒΒΑΤΟ

16:00ΣΑΒΒΑΤΟ

To Playtime Radio Show, είναι μια πρωτοποριακή εκπομπή, που παντρεύει το Dj Mix και την εκπομπή λόγου, κάτι που γίνεται σε μεγάλο βαθμό στα ραδιόφωνα του εξωτερικού, και 1η φόρα στην Ελλάδα.

Learn more

Essential Radio Mix

20:00ΣΑΒΒΑΤΟ

20:00ΣΑΒΒΑΤΟ

Το Essential Radio Mix είναι η προσπάθεια του δημοφιλή dj-παραγωγού να παρουσιάσει το δικό του ηχόχρωμα στο ευρύ κοινό και ταυτόχρονα μια ευκαιρία των ραδιοφωνικών σταθμών να αγκαλιάσουν και να εντάξουν στο δυναμικό τους ένα εξαιρετικό πρόγραμμα! Το νέο project συνδυάζει αρμονικά όλες τις νέες και τις παλιότερες επιτυχίες στην χώρα με ύφος καθαρά εμπορικό και στα ακούσματα της εποχής!

Learn more

22:00ΣΑΒΒΑΤΟ

Τον ακούτε στον Μελωδία 106,6 σε ένα πολύ δυνατό Dj set μιξάροντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του χτες αλλά κυρίως του σήμερα!!!

Learn more
[There are no radio stations in the database]