ΣΑΒΒΑΤΟ

00:00ΣΑΒΒΑΤΟ

Σε συνεργασία με τις εταιρείες Siganos Music και Sound Blue ο Giorgos Reisopoulos μιξάρει τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιτυχίες στο iSexy GreekShow με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο

Learn more

SOUNDS GOOD MIX

12:00ΣΑΒΒΑΤΟ

12:00ΣΑΒΒΑΤΟ

Ένας από τους καλύτερους έλληνες παραγωγούς, μιξάρει κάθε εβδομάδα τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες, με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Learn more

14:00ΣΑΒΒΑΤΟ

Ο Κωνσταντίνος Μιτζιθρόπουλος είναι από τους σημαντικότερους djs παραγωγούς της νέας γενιάς με εξαιρετική μουσική αντίληψη και γνώσεις σε τεχνικά θέματα που καθιστούν τον νεαρό παραγωγό έναν από τους πλέον ταλαντούχους και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στις δημιουργίες του που κοσμούν σε εβδομαδιαία βάση μερικούς από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα και ομογένεια!

Learn more

Τί λέει??

16:00ΣΑΒΒΑΤΟ

16:00ΣΑΒΒΑΤΟ

Τι λέει;;; Μια ραδιοφωνική εκπομπή που θα την ακούσετε(με την καλή έννοια) ευχάριστα και δε θα χάσετε την ώρα σας. Ακόμα και αν τη χάσετε βέβαια έχουμε κολλητή τη Νικολούλη και θα τη βρει εύκολα!Αυτά για τώρα. Τα υπόλοιπα στα ραδιοφωνάκια σας αν με αντέξουν…………

Learn more

Essential Radio Mix

20:00ΣΑΒΒΑΤΟ

20:00ΣΑΒΒΑΤΟ

Το Essential Radio Mix είναι η προσπάθεια του δημοφιλή dj-παραγωγού να παρουσιάσει το δικό του ηχόχρωμα στο ευρύ κοινό και ταυτόχρονα μια ευκαιρία των ραδιοφωνικών σταθμών να αγκαλιάσουν και να εντάξουν στο δυναμικό τους ένα εξαιρετικό πρόγραμμα! Το νέο project συνδυάζει αρμονικά όλες τις νέες και τις παλιότερες επιτυχίες στην χώρα με ύφος καθαρά εμπορικό και στα ακούσματα της εποχής!

Learn more

22:00ΣΑΒΒΑΤΟ

Τον ακούτε στον Μελωδία 106,6 σε ένα πολύ δυνατό Dj set μιξάροντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του χτες αλλά κυρίως του σήμερα!!!

Learn more
[There are no radio stations in the database]