Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό -ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Event info
Date: 05/12/2020
Details

ΕΝΑ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ XΩΡΙΟ
ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Μια πρωτότυπη ιδέα που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση εμπνεύστηκαν και υλοποιούν ο Φώτης Σπύρος και ο Νίκος Χρηστίδης για τα φετινά Χριστούγεννα.
Με εμπειρία και αγάπη για το παιδικό θέαμα και το παιδι, η εταιρεία τους, Long Vehicle Productions, δημιούργησε το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών που έχουν διακριθεί στα θεάματα και τις δραστηριότητες για παιδιά.
Με όχημα τη φαντασία, σ’ ένα anti-covid περιβάλλον τα παιδιά θα μπορέσουν να βιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, να παίξουν, να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν!

Που βρίσκεται όμως αυτό το χριστουγεννιάτικο χωριό και πως θα μπορέσουν τα παιδιά να απολαύσουν την περιήγηση τους σ’ αυτό;
Το χωριό αυτό βρίσκεται στις επίσημες σελίδες των δήμων που αποφάσισαν αυτά τα Χριστούγεννα να το προσφέρουν δώρο στους δημότες τους.
Με έναν κωδικό εντελώς δωρεάν θα δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά της περιοχής τους να ζήσουν μια υπέροχη διαδραστική εμπειρία, γεμάτη χριστουγεννιάτικη μαγεία!
Αλλά και σε όλα τα άλλα παιδιά θα είναι δυνατή η πρόσβαση μέσω των προμηθευτών ηλεκτρονικών υπηρεσιών(από 2 Δεκεμβρίου στις viva,regroup,happy deals,ticketmaster,tiketservices,gold mall) με ένα μικρό αντίτιμο.

Ας δούμε όμως ποιος θα είναι ο ξεναγός μας σ’ αυτή τη μοναδική, ξεχωριστή, χριστουγεννιάτική βόλτα.

Στον πλανήτη Γη φτάνει ένα συμπαθέστατο εξωγήινο πλασματάκι όλο ερωτήσεις και απορίες. Το όνομα του Ε;ΤΙ;
Έρχεται από «ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ» με αποστολή υψίστης σημασίας να μάθει πληροφορίες για τα Χριστούγεννα στην Γη, με σκοπό… να γράψει έκθεση στο σχολείο του.
Ο μικρός αξιαγάπητος εξωγήινος θα ζητήσει την βοήθεια παιδιών και καλικατζάρων. Αυτά με σύμμαχο την φαντασία τους και την σύγχρονη τεχνολογία θα το βοηθήσουν αποτελεσματικά! θα επισκεφτούν το Μουσείο των Αξιών που δεν πρέπει να χαθούν (όπως είναι η αγκαλιά, η αξία του οικογενειακού Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, η αξία του να πιστευεις στον Αϊ Βασίλη του να κάνεις μια ευχή όταν πεφτει ένα αστερι κ.α.).
Ο μικρός μας εξωγήινος θα μάθει ακομα τα παλιά παιχνίδια που παίζανε στην Γη, όπως κρυφτό, κουτσό, αμπάριζα κ.α. Θα γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη την Μάγια Μέλισσα και τα Στρουμφ και θα πάρει μαθήματα καραγκιόζη, χορού, μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής!
Αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα, τα παιδιά θα γνωρίσουν έναν διαφορετικό φίλο που θα τους μείνει αξέχαστος!

Για την παραγωγή και την υλοποίηση του project, έχουν εργαστεί και εργάζονται πάνω από 100 επαγγελματίες διάφορων ειδικοτήτων της τεχνολογίας και κυρίως της τεχνης, όπως ο συγγραφέας και συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ο μάγος Sankara ,το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση, το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, το Θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκαδά, και πολλοί άλλοι .

Τα παιδιά άκόμα θα μπορουν μεσω sms να ρωτησουν ότι θελουν τα Στρουμφάκια, τον Εξωγηινο Ε;ΤΙ; αλλα και τον Άγιο Βασίλη.

Αφού λόγω των συνθηκών, η διαδικτυακή επικοινωνία έχει γίνει μια νέα καθημερινότητα, το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ας γίνει ένα καταφύγιο χαράς και διασκέδασης για μας και τα παιδιά μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ιδέα: Φώτης Σπύρος & Νίκος Χρηστίδης
Παραγωγή – Copyright: Long Vehicle Productions

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από 5 Δεκεμβρίου και για ένα μήνα για 16 ώρες το 24ωρο.
Στις ώρες 16:00 έως 22:00 η σύνδεση θα είναι ζωντανή.
Αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό και δημιουργικό πρόγραμμα φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους.
Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να χαρούν.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
AΠΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις : viva.gr, happydeals.gr, goldmall.gr,regroup,tiketmaster,ticketservices

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
LONG VEHICLE PRODUCTIONS | Αγίου Παύλου 31 – Περιστέρι 12132 – | Κ. 6984510050 & 6970387448 | Τ. 2111825693 | E. longvehicleproductions @gmail.com

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΛΩΔΙΑ 106,6

[There are no radio stations in the database]