Θοδωρής Κωστάκης / Radio Show Producer


Θοδωρής Κωστάκης shows

Ο Θοδωρής Κωστάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και μεγάλωσε στα στενά της ιστορικής Πλάκας , αφού η οικογένεια του του εκείνα τα μαγικά χρόνια στην ιστορική παλιά Αθήνα είχε ένα πολύ νεανικό club εκεί και έφερνε Dj από όλο τον κόσμο όπως και καλλιτέχνες της εκείνης μαγικής εποχής.
Αν και μικρός τότε η παρέες που έκανε ήταν μεγάλα και τρανά ονόματα τις Ελληνικής μουσικής όπως (Γ. Ζαμπέτας,Τζ.Βάννου, Κ.Κόλλιας κ.α.π) με της συζητήσεις μαζί τους τον έκαναν να σκεφτεί πως δε θα μπορούσε να ακολουθήσει άλλο επάγγελμα εκτός αυτού που κάνει έως και σήμερα του DJ – MUSIC PRODUCER.
Από το 1992 ασχολείται επαγγελματικά με το ραδιόφωνο σε σταθμούς της Αθηνάς άλλωστε είχε ιστορικό αφού τα πρώτα του παράνομα τότε βήματα ήταν από τα πρώτα πειρατικά ραδιόφωνα και μάλιστα είχε αποκτήσει και γνωστό όνομα στα FM σαν ο ‘ΤΕΟ 100.4’ έτσι και έγινε λοιπόν το πρώτο του ραδιόφωνο ήταν το ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ 90.6 ,FLY 104 όπου διετέλεσε και διευθυντής προγράμματος για 2 χρόνια ,ΡΑΔΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 106.5 όπου εδώ έκανε και σεμινάρια σε νέους ταλαντούχους ραδιοφωνικούς παραγωγούς ,και τέλος στον πρώτο ραδιοσταθμό όπου άνοιξέ ο Κος Πολίτης Γιώργος (sfera 102.2) ο τότε ΕΥΑ 106.5 με διευθύντρια δίπλα του την Ρούλα Κορομιλλά ως επιμελητής προγράμματος.

Ξεκίνησε ως Resident D.J. στα θρυλικά ANGIE CLUB – ELLHNADIKO CLUB – ALLALOUM CLUB – ΦΩΤΙΑ CLUB – GREEKZ CLUB CORFU – VILLA CLUB – έκανε πολλά ταξίδια στην Γερμανία – Αμερική τις εποχές που τα πικάπ έπαιρναν φωτιά πραγματικά Κ.Α.Π

Σήμερα συνεργάζεται με διάφορα μαγαζιά όπου τον καλούν σαν GUEST στην Ελλάδα και όχι μόνο και με τις μουσικές του διασκεδάζει πάντα και τους ποιο δύσπιστους πελάτες άλλωστε η ατάκα του είναι
»ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ»

Έχει στο ενεργητικό του 2 τραγούδια όπου έχει γράψει το στίχο και κυκλοφορούν από την LOBBY MUSIC , FACTORY MUSIC ,πολλά remixes και διασκευές , που τον κάνουν όλα αυτά να νιώθει πως έχει βάλει και αυτός ένα λιθαράκι στην Ελληνική μουσική.
Σήμερα εκτός από την ενασχόληση του κάνοντας όλα τα παραπάνω έχει την χαρά να είναι στο Ραδιόφωνο μας αλλά και σε ακόμα 30 ανά την Ελλάδα με το γνωστό Tk Mix Show που έχει διάρκεια 2 ωρών και μας κάνει πραγματικά να ξεχαστούμε από τα καθημερινά προβλήματα της ζωής και πραγματικά να μας ξεσηκώσει.

Καθε Δευτέρα 22.00 – 24.00  & Παρασκευή 00.00 – 02.00Current track

Title

Artist