20η Επετειακή Έκθεση τροφίμων & Ποτών Foodex 2018 Μετρό Σύνταγμα

Σταθμός Μετρό Σύνταγμα [Αθηνα]

Event info
Date: 19/04/2018
Location: Σταθμός Μετρό Σύνταγμα
Address: Μετρό στο Σύνταγμα Αθηνα
Phone: 210 9245577
Website: https://www.foodex-retail.gr/
Event: https://www.facebook.com/foodexvertical/
Details

20η Επετειακή Έκθεση τροφίμων & Ποτών Foodex

|19-21 & 23-25 Απριλίου 2018|

|Σταθμός Μετρό Σύνταγμα|

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την 20η επετειακή έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex που θα πραγματοποιηθεί για έξι ημέρες (19-21 & 23-25) Απριλίου 2018 στην Αίθουσα Πολλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία εννέα χρόνων, η Foodex μια από τις παλαιότερες αν όχι η παλαιότερη Έκθεση Τροφίμων & Ποτών συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους μικρομεσαίους παραγωγούς που συμμετέχουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η έκθεση έχει ως κύριο μέλημα να δίνει την ευκαιρία σε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα να παρουσιάζουν και να διαθέτουν τα προϊόντα τους στο πολυάριθμο κοινό της Αθήνας παράλληλα με τις επαφές σε επισκέπτες από σημεία διανομής και αποτελεί μοναδική ευκαιρία προβολής δυο φορές τον χρόνο.

Στη φετινή έκθεση, σαράντα περίπου επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν διατροφικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στο κέντρο της Αθήνας παρασύροντας τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από επτά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ΝΕΟ site της έκθεσης στην διεύθυνση http://foodex-retail.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε καλέστε στο 210 9245577 ή στείλτε mail στο: info@verticom.gr

               Γεύσεις από όλη την Ελλάδα που μαγεύουν!!!
Για έξι ημέρες από 19 έως 21 και από 23 έως 25 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η 20η επετειακή έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 15.000 επισκέπτες που θα μπορούν να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα που θα εκθέτουν.
Η έκθεση είναι η παλαιότερη και η πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο και παρουσιάζει Τρόφιμα και Ποτά από ΟΛΗ την Ελλάδα στους πολυάριθμους επιβάτες του Μετρό.
Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από οκτώ χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.

Δράση συλλογής τροφίμων για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες
                        Βοήθησε και εσύ.. Μπορείς!!!
Η ΕΡΤ, η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex στο πλαίσιο της έκθεσης διοργανώνουν δράση συλλογής τροφίμων με σκοπό την διάθεση τους σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Σε αυτή τη προσπάθεια καλούμε τους επισκέπτες, τους εκθέτες αλλά και τις εταιρείες του κλάδου Τροφίμων & ποτών να συνεισφέρουν σε αυτήν τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα με προϊόντα, προσφέροντας οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συλλέξουμε στους χώρους της έκθεσης και θα παραδοθούν στους αρμόδιους για την διανομή τους.

Η προσφορά των προϊόντων πρέπει να γίνει κατά την διάρκεια της έκθεσης (19 έως 21 και από 23 έως 25 Απριλίου 2018) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

 

Current track

Title

Artist